Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Γλυκοσφηνάκια Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Σάββατο, 26/09/09
p9260058_400

Το πιο γρήγορο γλυκάκι που μπορείτε να φτιαξετε με περισσεύματα υλικών απο άλλα γλυκά.Eιναι πολυ νόστιμο,εντυπωσιακό και μπορειτε να φτιάξετε ποικιλία γεύσεων αν τα θέλετε για μπουφέ!!

Yλικά
  • Κρεμα ζαχαροπλαστικης(γιωτης)
  • Κρεμα σοκολατας((με κουβερτουρα και κρεμα γαλακτος)ή σαλτσα φρουτου απο cheesecake
  • Τριμμενο μπισκοτο
  • Μπαλακια απο παιδικα γιαουρτακια ή τρουφα ή ακομα και smarties
  • Μπισκοτακια ή καρυδι ή κερασακια μαρασκινο ή σαντιγυ ή οτι άλλο θέλετε
  • Σφηνοποτηρα
Εκτέλεση

Περνετε τα σφηνοποτηρακια και τα γεμιζετε αναλογα τα γουστα σας ή με οτι περισσευματα εχετε απο την παρασκευη ενος αλλου γλυκου.

Εγω συγκεκριμενα εβαλα:Κρεμα ζαχαροπλαστικης γιωτης,λιγο τριμμενο μπισκοτο,κρεμα σοκολατας την οποια εφτιαξα αναμειγνυοντας ζεστη κρεμα γαλακτος και κουβερτουρα και μπαλακια λευκης σοκολατας απο τα γιαουρτακια του μικρου μου,

Καλλιστα θα μπορουσατε να φτιαξετε μινι cheesecakes με λιγο βιταμ και μπισκοτο σαν βαση και απο πανω την κρεμουλα και την επικαλυψη ή μινι μπανοφακια ή οτι αλλο συνδιασμο σας αρεσει!!!

Ειναι ιδανικα για μπουφε ή παιδικα παρτυ.

Καλη επιτυχία!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (20) | Εμφανίσεις: 16197
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (10)
1. 28-09-2009 13:31
 
Μαργαρίτα σκίζεις!!! 
Δεν ξέρω τι οίστρος μαγειρικός σε πιάνει όταν φτιάχνεις τις λιχουδιές σου αλλά κοίτα να μην σε αφήσει :eek
 
mariazouganeli
2. 28-09-2009 13:59
 
Πραγματικά εξαιρετική ιδέα για πιτσιρικοπαρέα!
 
vago
3. 28-09-2009 17:56
 
Πρέπει νάμαι φοβερά ...μπουμπούνα...!!! ή και κάτι χειρότερο!!! γιατί ακόμη δεν έχω καταλάβει τι ανακάτεψες και τί έφτιαξες..., τι ακριβώς ανακάτεψες, άσχετως τι άλλο θα μπορούσες να βάλεις...Συγνώμη, κούκλα μου τί ...μαγικά έκανες για να φτιάξεις αυτά τα σφηνάκια: 
Θεέ μου!... τόσο... τούβλο!!..?? είμαι; 
Βοήθειααααααα!!!!!!
 
pastaflora
4. 28-09-2009 18:05
 
K.Αρετη γραφω στην εκτελεση ξεκαθαρα τι εβαλα... 
Γραφω συγκεκριμενα: 
''Εγω συγκεκριμενα εβαλα:Κρεμα ζαχαροπλαστικης γιωτης,λιγο τριμμενο μπισκοτο,κρεμα σοκολατας την οποια εφτιαξα αναμειγνυοντας ζεστη κρεμα γαλακτος και κουβερτουρα και μπαλακια λευκης σοκολατας απο τα γιαουρτακια του μικρου μου'' 
Διαβαστε σας παρακαλω την εκτελεση και θα το δειτε.
 
margarita79
5. 28-09-2009 20:55
 
Άψογα τα σφηνάκια σου :p  
Αντί για μπισκότο θα ταιριάζει και κέικ σε κομματάκια αν υπάρχει σπίτι ;)
 
Faye
6. 29-09-2009 05:36
 
Πραγματικά πολύ καλή ιδέα για πάρτυ, μπουφέ και μεταμεσονύκτιες λιγούρες :grin :grin Μπράβο Μαργαρίτα :zzz
 
Flora
7. 29-09-2009 09:46
 
Ειδικά γι’ αυτές τις μεταμεσονύκτιες λιγούρες Φλο είναι ιδανικό. Μη σου πω ότι θα τα κάνω «εξ επί τούτου» και χωρίς να περιμένω περισσεύματα γλυκού! ;) Σε κάθε λιγούρα... θα τρέχω στο ψυγείο να χτυπάω μια «τζούρα». Α πα πα αλκοολική θα με καταλήξετε!
 
Mary
8. 29-09-2009 12:35
 
φοβερή ιδέα Μαργ.
 
sgr
9. 30-09-2009 21:41
 
Λοιπόν παιδιά , ο φούρνος της γειτονιάς μου μετακόμισε σε καινούργιο οίκημα και προχθές που άνοιξε πήγα να πάρωβ το ψωμάκι μου και τι βλέπω; :eek  
Γλυκοσφηνάκια !!! 
Σε δύο εκδοχές το ένα σοκολατένιο είχε κάτω κάτω κάτι σαν κέικ μετά μους σοκολάτας, απο πάνω σιρόπι σοκολάτας και κερασάκι αμυγδαλάκια. 
Το δεύτερο εκμέκ καταίφι με σαντιγί κερασάκι, αμύγδαλο. 
Τέλεια και τα δυό γιατί δοκίμασα όπως καταλάβατε :grin  
Σερβιρισμένα σε ατομικά σφηνάκι πλαστικά μιάς χρήσης. 
Το αναφέρω σαν παραλλαγές να μας βρίσκονται. ;)
 
Faye
10. 08-06-2010 19:35
 
 
 
Επειδή γύρισα αγριεμένη από τη δουλειά και λύσσαγα για γλυκό το βρήκα φοβερά γρήγορο για να με καλμάρει. 
Βέβαια η συνταγή έγινε σε διπλή δόση για τους εξής δύο λόγους: 
1ον: Τι να μας κάνει εμάς μιας δόση και μάλιστα σε σφηνάκι? Μάλλον θα πιανόμασταν μπούκλα-μπούκλα :grin με την κόρη μου μπροστά στο ψυγείο. Φυσικά έγινε σε κρασοπότηρα. :upset  
2ον: Της Μαργαρίτας τα γλυκά είναι τόσο εγγυημένα που δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους για να πετάξω υλικά. ;)
 
Mary

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 27/09/09 )