Υλικά - 5 φλιτζανια αλευρι γοχ
- 1μιση κ.γ μαγια σε σκόνη
- 2 κ.γ μπεικιν
- 1 φλιτζάνι νερο
- 1 κ.γ αλατι
- 1 φλιτζανακι του ελληνικου καφε λάδι
- 2 αυγά
- 1 κ.γ ρίγανη(προαιρετικα)
- 400γρ.φέτα τριμμένη(εγω εβαλα περιπου 250γρ)
Εκτέλεση | Ζυμώνουμε ολα μαζί τα υλικά(τα αυγα χτυπημένα με πηρουνι) εκτός της φέτας σε μια λεκανίτσα.Σκεπαζουμε το ζυμαρι και αφηνουμε να φουσκωσει για περιπου 1μιση ωρα. | | Απλωνουμε λιγο με το χερι μας το ζυμάρι και προσθετουμε την τριμμενη φέτα. Ξαναδιπλωνουμε και το βάζουμε σε ελαφρα λαδωμένο ταψί. Αλειφουμε την επιφανεια με λίγο λαδι
|
| Ψηνουμε στους 180 βαθμους για περιπου 50 λεπτα με αντιστάσεις πανω-κατω. Μπορουμε να φτιαξουμε και ατομικά τυροψωμάκια
Καλή επιτυχία! |
Προσθήκη ως Αγαπημένο (25) | Εμφανίσεις: 17897 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |