Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ζυμαρόπιτα τραγανή με φέτα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 6
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Παρασκευή, 02/10/09
Ευρετήριο άρθρου
Ζυμαρόπιτα τραγανή με φέτα
Σελίδα 2
pa020031_400
 Πολύ λεπτή,νόστιμη, γρήγορη και τραγανή πιτούλα.
Yλικά (Για στρογγυλό ταψάκι 25 εκ.) 
  • 8 γεματες κ.σ αλεύρι
  • 1 αυγό χτυπημενο με 1 μικρο γαλατακι εβαπορε(αυτά που βαζουμε στον καφέ)
  • 1 κ.γ μπεικιν
  • φέτα όση θέλετε
  • 3/4 του φλιτζανιού νερό
  • 1 πρεζα αλατι
  • 1 πρεζα ριγανη 
  • Λίγο βιτάμ
Eκτέλεση
  • phpsvz5ezam_400Ρίχνουμε στη λεκανίτσα το αλεύρι  με το μπεικιν το αλατι και τη ριγανη με το αυγό χτυπημενο με λιγο γαλα εβαπορε.
  • Ανακατεύουμε με ένα κουταλι προσθέτοντας το νερό έως να γίνει ενας λείος και σχετικά αραιός χυλός.
  • Βάζουμε αρκετό βιτάμ στο ταψάκι(καλυτερα να ειναι αντικολλητικο) , και ρίχνουμε τον χυλό(κουναμε το ταψακι να παει παντου ισως σας φανει λιγος ο χυλος).
  • Πασπαλίζουμε με κομματάκια βιτάμ και τρίβουμε απο πάνω όση φέτα θέλουμε.
  • Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
Την τρώμε ζεστή!Η γευση της ειναι ασυναγώνιστη όσοι τη δοκιμασαν μου ειπαν οτι θυμίζει κρέπα!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (29) | Εμφανίσεις: 26789
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (17)
16. 30-10-2011 09:20
 
Μπραβο πολυ απλη και νοστιμη. Την εφαγα φετος το Σεπτεμβριο στα Ζαγοροχωρια στον ξενωνα που μεναμε και εκει την λεγανε αλευροπιτα.Το καλο ειναι οτι φτιαχνεται γρηγορα και ειναι πολυ καλη λυση για κυριακατικο πρωινο ή για εκδρομη.
 
mal
17. 30-10-2011 16:25
 
Ειναι οντως πολυ ενδιαφερουσα πιτουλα και πανω απο αλα πανευκολη και τρελαινονται και τα παιδια.
 
margarita79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.



Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 27/12/13 )