Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Σνίτσελ με πανάρισμα γιαουρτιού
Σνίτσελ με πανάρισμα γιαουρτιού Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Τρίτη, 06/10/09
pa060090_400

Ένα διαφορετικό πανάρισμα για όσους δε συμπαθούν το κλασσικό πανέ με αυγό.

Υλικά
  • 4 σνιτσελ χοιρινα ή γαλοπουλας
  • Αλευρι
  • 1 κεσες γιαουρτι
  • 1μιση κ.σ μουσταρδα
  • 1 κ.σ κετσαπ
  • 2 κ.σ τριμμενο ρεγκατο
  • Παπρικα,αλατι
  • Φρυγανια τριμμενη
  • Λαδι για τηγάνισμα
Εκτέλση
  • Αλατίζουμε και αλευρώνουμε ελαφρά τα σνιτσελ.
  • Σε ενα μπωλ εχουμε ανακατεψει το γιαουρτι με την παπρικα,την κετσαπ ,τη μουσταρδα και το τυρι.
  • Περναμε ενα-ενα τα σνιτσελ απο το μειγμα κα στη συνεχεια τα βουταμε στη φρυγανια.
  • Φροντιζουμε η φρυγανια να ειναι αρκετη και να καλυπτει με ενα παχυ στρωμα τα σνιτσελ.
  • Αν εχουμε χρονο για καλυτερο αποτελεσμα αφου τα παναρουμε τα βαζουμε για λιγο στο ψυγειο και μετα τα ξαναπερναμε αλλη μια φορα απο τη φρυγανια πριν τα τηγανισουμε.
  • Τηγανιζουμε σε βαθυ τηγανι και μολις ψηθουν τα βαζουμε σε απορροφητικο χαρτι.

Καλή επιτυχία! 


Προσθήκη ως Αγαπημένο (18) | Εμφανίσεις: 15102
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (9)
1. 07-10-2009 05:23
 
Ωραία ιδέα, Μαργαρίτα! :grin  
Θα δοκιμαστεί ;)
 
Flora
2. 07-10-2009 06:09
 
Άλλάζει πολύ η γεύση? Δηλαδή το γιαούρτι το καταλαβαίνεις?
 
vago
3. 07-10-2009 06:29
 
Oxi δεν το καταλαβαινεις καθολου το γιαουρτι ισα ισα περνει πολυ ιδιατερη γευση απο τη μουσταρδα.
 
margarita79
4. 07-10-2009 07:20
 
Πράγματι το γιαούρτι δεν το καταλαβαίνεις καθόλου. 
Μαργαρίτα με κόλασες πρωινιάτικα με αυτό το πιάτο !
 
sgr
5. 07-10-2009 07:57
 
Ωραία παραλαγή παναρίσματος με το γιαούρτι και τη μουστάρδα ...μιαμ. είναι και πρωί ακόμη είμαι και στο γραφείο ...και όπως καταλαβαίνεις εδώ δεν μπορώ να δημιουργήσω... :p
 
marylou
6. 07-10-2009 08:34
 
Μαργαρίτα η κρούστα γίνεται τραγανή όπως στο πανάρισμα με το αυγό? ή γίνεται πιο μαλακό?
 
Mary
7. 07-10-2009 08:49
 
Γινεται λιγο πιο μαλακη αλλα και παλι τραγανη ειναι.Εγω τα παραψηνω βεβαια κιολας γιατι θελω να ειναι μεσα πολυ καλοψημενα.
 
margarita79
8. 09-10-2009 18:17
 
να ρωτήσω, θέλει δυνατή ή μέτρια φωτιά;
 
yami
9. 09-10-2009 19:35
 
Εγω κανω το εξης: στην αρχη βαζω τα σνιτσελ σε λαδι που καιει και το εχω στο δυνατο μεχρι να ροδισουν και να κανουν κρουστα και απο τις 2 πλευρες. 
Μετα το χαμηλωνω λιγο και τα γυριζω ανα τακτα διαστηματα.
 
margarita79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 01/02/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός