Ένα διαφορετικό πανάρισμα για όσους δε συμπαθούν το κλασσικό πανέ με αυγό. Υλικά - 4 σνιτσελ χοιρινα ή γαλοπουλας
- Αλευρι
- 1 κεσες γιαουρτι
- 1μιση κ.σ μουσταρδα
- 1 κ.σ κετσαπ
- 2 κ.σ τριμμενο ρεγκατο
- Παπρικα,αλατι
- Φρυγανια τριμμενη
- Λαδι για τηγάνισμα
Εκτέλση - Αλατίζουμε και αλευρώνουμε ελαφρά τα σνιτσελ.
- Σε ενα μπωλ εχουμε ανακατεψει το γιαουρτι με την παπρικα,την κετσαπ ,τη μουσταρδα και το τυρι.
- Περναμε ενα-ενα τα σνιτσελ απο το μειγμα κα στη συνεχεια τα βουταμε στη φρυγανια.
- Φροντιζουμε η φρυγανια να ειναι αρκετη και να καλυπτει με ενα παχυ στρωμα τα σνιτσελ.
- Αν εχουμε χρονο για καλυτερο αποτελεσμα αφου τα παναρουμε τα βαζουμε για λιγο στο ψυγειο και μετα τα ξαναπερναμε αλλη μια φορα απο τη φρυγανια πριν τα τηγανισουμε.
- Τηγανιζουμε σε βαθυ τηγανι και μολις ψηθουν τα βαζουμε σε απορροφητικο χαρτι.
Καλή επιτυχία! Προσθήκη ως Αγαπημένο (18) | Εμφανίσεις: 20386 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |