Εύκολη συνταγούλα.Την εμπνεύστηκα όταν είχα πάει σε ένα χωριό στην Ορεινή Κορινθία. Υλικά - 1 πακέτο λαζανάκι
- 200 γραμμ. τυρί φιλαδέλφεια light
- 200 ml κρέμα γάλακτος light
- 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 8 κ. σούπας καλαμπόκι
- 1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα
- 5 κ. σούπας τριμμένη παρμεζάνα
- μπόλικο πιπέρι
- λίγο λάδι
Εκτέλεση - Βράζουμε τα λαζάνια και τα σουρώνουμε.
- Σε ένα κατσαρολάκι τσιγαρίζουμε ελαφρώς την πιπεριά, τα μανιτάρια και το καλομπόκι.
- Σβήνουμε με την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
- Αλατίζουμε και πιπερώνουμε. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την παρμεζάνα.
- Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στα λαζάνια. τα ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Καλή όρεξη!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 7211 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |