Σελίδα 2 από 2 Τη συνταγή αυτη μου την έδωσε επαγγελματίας μάγειρας και είναι φανταστική!!!! Υλικά - 1/2 κιλο ενταμ ή γκουντα
- 100γρ ρεγκατο(ή μισό -μισό με τσενταρ)
- 200 γρ κεφαλοτυρι
- 3 αυγα
- 1 φλιτζανι φαρινα απ
- Λιγο λευκο πιπερι
- Αλευρι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση Τριβουμε τα τυρια στο χοντρο του τριφτη και τα αφηνουμε σε θερμοκρασια δωματιου για να μπορεσουμε να τα πλασουμε πιο ευκολα.Ριχνουμε λιγο ασπρο πιπερι και προσθετουμε τα χτυπημενα αυγα.Ανακατευουμε καλα και προσθετουμε το αλευρι.Προσεχουμε το μειγμα να ειναι σφικτο και ομοιογενες. Πλαθουμε μπαλακια,τα αλευρωνουμεκα τηγανιζουμε σε ελαιολαδο μεχρι να ροδισουν και τα βαζουμε για λιγο σε απορροφητικο χαρτι.Σημείωση: Εγω εκανα τη μιση δοση και εβαλα 1 κουτακι (200 γρ)mix cheese της Φαγε που εχει μεσα και τσενταρ,100 γρ.κεφαλογραβιερα ,1 μεγαλο αυγό (ή 2 μικρα) και μισο φλιτζανι φαρινα απ. Καλή επιτυχία!!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (47) | Εμφανίσεις: 31000 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
|