Υλικά: - 1 πακέτο τορτελίνια
- 3 φέτες παριζάκι ή ζαμπόν
- 1 μικρή κρέμα γάλακτος
- 1/2 κύβο κνορ
- 1 σκ. σκόρδο
- 2-3 κ.σ. φιλαδέλφεια
- 1 κ.σ. βούτυρο
Εκτέλεση Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες (καλό είναι να "κρατάνε" λίγο). Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Σε μια κατσαρολίτσα σωτάρουμε με το βούτυρο το παριζάκι κομμένο σε μικρά κομματάκια και προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το φιλαδέλφεια και τον μισό κύβο. Αφήνουμε να πάρει 1-2 βράσεις και ρίχνουμε μέσα τα τορτελίνια. Ανακατεύουμε διαρκώς. Οταν αρχίσει να πήζει η κρέμα σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα. Καλή όρεξη!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (13) | Εμφανίσεις: 22040 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |