Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Λουκανικόπιτα Νο.03 (με mozzarella) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 13
Έχει υποβληθεί από voula   
Σάββατο, 17/10/09
louk1_400
Μια ακόμα "δύσκολη" πίτα για όσους .. βαριούνται να μαγειρέψουν !
Υλικά :
  • 1 πακέτο φύλλο σφολιάτα
  • 1 πακέτο λουκάνικα Φρανκφούρτης
  • ¼ κιλού τυρί gouda 
  • ¼ mozzarella
  • Ντομάτα σε φέτες
  • Πιπεριά (προαιρετικά)
  • Ελάχιστο πιπέρι, αλάτι , ρίγανη
  • Λίγη κέτσαπ και λίγη μουστάρδα

louk2_400

louk5_400louk3_400louk4_400
Εκτέλεση :
  •  Σε πυρέξ  ελαφρά λαδωμένο, στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας
  • Βάζουμε ελάχιστη κέτσαπ και  μουστάρδα και πάνω βάζουμε το gouda
  • Μετά στρώνουμε τα λουκάνικα που  τα έχουμε χαράξει στη μέση και πάνω τις φέτες ντομάτας και την πιπεριά και πασπαλίζουμε με το αλάτι, τη ρίγανη και το πιπέρι. Τελειώνουμε με τη mozzarella και καλύπτουμε με το άλλα φύλλο.
  • Λαδώνουμε ελαφρά χαράζουμε και ραντίζουμε με νερό. Ψήνουμε στους 190 βαθμούς έως ότου η πίτα μας ροδίσει καλά.

Σημειώσεις

  • Μπορούμε να παραλείψουμε τη μουστάρδα και την κέτσαπ
  • Μπορούμε να βάλουμε τα τυριά σε φέτες
  • Αν οι ντομάτες μας είναι πολύ ζουμερές απομακρύνουμε τον πολύ χυμό
  • Γίνεται πολύ ωραία και με φύλλο χειροποίητο ή χωριάτικο
  • Μπορείτε να την τυλίξετε και σε δύο ρολά όπως στη Λουκανικόπιτα εύκολη, βάζοντας τα μισά υλικά σε κάθε ρολό.

Καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (39) | Εμφανίσεις: 13191
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (14)
1. 17-10-2009 21:53
 
Πωπωπω.....αν την φτιάξω άγαλμα θα μου στήσουν κάποιοι!!!!!!!! Να'σαι καλά Μαργαρίτα μου!
 
Marinaki
2. 17-10-2009 22:19
 
Καλά Βούλα με τσάκισες. Την εύκολη Λουκανικόπιτα την έχω κάνω άπειρες φορές και τη δίνω στα παιδιά για το σχολικό κολατσιό τους. Άμα δει ο γιος μου την νέα παραλλαγή, θα σε λατρέψει!
 
Mary
3. 17-10-2009 22:27
 
Τέλειο μπράβο Βούλα :eek φαίνεται πεντανόστιμο
 
mariaZ
4. 17-10-2009 22:51
 
Mα τι πραγμα ειναι αυτο?Καταπληκτικη!!!
 
margarita79
5. 18-10-2009 00:11
 
τι λιχουδιά είναι αυτή. Με κολάζεται βρε κορίτσια και πως θα κάνω δίαιτα :cry
 
ekaterini
6. 18-10-2009 07:03
 
Ωχ...κοτσάνα Βούλα!! Σε αποκάλεσα Μαργαρίτα από κεκτημένη ταχύτητα στο πρώτο σχόλιο. Συγγνώμη!!! Τέλεια η συνταγή σου. :sigh :sigh :sigh
 
Marinaki
7. 18-10-2009 10:34
 
Φοβερή πιτσο-πίτα !!! Τσάκα τσάκα και πεντανόστιμη.
 
sgr
8. 18-10-2009 15:48
 
Καλά Βούλα εγώ στο έχω ξαναπεί, αυτά τα "δύσκολα" φαγάκια σου τα βρίσκω φαανταστικά :p  
Εντός των ημερών θα εκτελεστεί εννοείται. 
Πες μου κάτι , το γκούντα το βάζεις σε φέτες; 
Και μοτσαρέλα χρησιμοποιείς τη φρέσκια;
 
Faye
9. 18-10-2009 16:02
 
Φαίη το Gouda αυτή τη φορά ήταν τριμμένο αλλά έχω βάλει και σε φέτες. μοτσαρέλα βάζω και φρέσκια και την άλλη. Με φρέσκια μου αρέσει πιο πολύ αλλά στο γιο μου όχι. Κανονικά βάζουμε τη φρεσκια. Είναι θέμα γούστου
 
voula
10. 18-10-2009 16:05
 
Thanks Βουλίτσα :)
 
Faye
11. 18-10-2009 16:31
 
Αυτές οι εύκολες και νόστιμες συνταγές είναι η αδυναμία μου! Ευγε!
 
vago
12. 19-10-2009 06:09
 
Α πα πα, τι μου κάνετε πρωί πρωί :eek :eek Τέλεια φαίνεται η πιτούλα βουλίτσα :zzz Εγώ ώς λάτρης της μοτσαρέλα θα τη βάλω πάνω κάτω :grin :grin
 
Flora
13. 19-10-2009 06:34
 
Τέλεια γεύση απο τις πολύ αγαπημένες πίτες :upset ευχαριστούμε Βούλα
 
marylou
14. 20-10-2009 06:49
 
Λοιπόν Βούλα μου την έφτιαξα χθες και δεν έμεινε ούτε ψίχουλο. Έβαλα φέτες γκούντα από κάτω και από πάνω τριμένη και φρέσκια μοτσαρέλα. 
Καταπληκτική έγινε, τόσο που έχω παραγγελία και για σήμερα λόγω ποδοσφαίρου. ;) 8)
 
Faye

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 09/06/10 )