'Αλλη μια συνταγούλα απο επαγγελματία του είδους για πεντανόστιμα και μαλακά παραδοσιακά ελληνικα σουβλακια. Απο οτι μου επε, αυτος ο τροπος συνηθιζεται πολυ σε επαρχιακες πολεις με παραδοση στα ψητά! Ε μη μου πειτε βρε παιδια οτι υπαρχει πιο greekmasa φαγητο απο το σουβλακι; Υλικά - Σουβλακια χοιρινια (ειτε ετοιμα απο τον χασαπη,ειτε χειροποιητα με πανσετα)
- Αλατι, πιπερι, ριγανη
- Μπυρα 1-2 κουτακια αναλογα ποσα σουβλακια εχετε.
- Λιγο λαδι
| Εκτέλεση - Βαζουμε απο το προηγουμεno βραδυ τα σουβλακια σε ενα ταψι. Τα αλατοπιπερωνουμε, ριχνουμε ριγανη και αδειαζουμε μεσα τη μπυρα ωστε να μαριναριστουν. Aν ειναι αρκετα τα εχουμε σε στρωσεις.
|
| - Την αλλη μερα,αν προκειται να τα ψησουμε στο γκριλ, τα βαζουμε πανω σε μια σχαρα με ενα ταψακι απο κατω, ραντιζουμε με ελαχιστο λαδι,ριχνουμε εξτρα ριγανη και αλατι και τα ψηνουμε μεχρι να ροδισουν καλα απο ολες τις πλευρες.
Αν εχετε καρβουνα ακομα καλυτερα! Μην ξεχασετε μετά το ψήσιμο μπολικο λεμονακι και το απαραίτητο τζατζίκι σαν συνοδευτικο ! |
Καλές greekmases!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (15) | Εμφανίσεις: 24056 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |