Από τα αγαπημένα μου!!! Δοκιμάστε το!!! Υλικά - 1 κουτί μπισκότα πτι-μπερ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ τετράγωνα
- 1 κομπόστα κοκτέϊλ
- 1 γάλα ζαχαρούχο
- 1 σαντιγύ φυτική (σε τσίγκινο κουτάκι)
- 5 φύλλα ζελατίνας
- 1 κουτί ζελέ ανανά (με τους δύο φακέλους μέσα)
|
|
Εκτέλεση - Στραγγίζουμε τα φρούτα από την κομπόστα και κρατάμε το σιρόπι της, στο οποίο βουτάμε τα μπισκότα και τα στρώνουμε σε ένα ταψί.
- Χτυπάμε τη σαντιγύ και σιγά σιγά προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει.
- Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό και ύστερα αφού τα στραγγίσουμε λίγο τα διαλύουμε σε ένα φλιτζανάκι του καφέ καυτό νερό.
- Παίρνουμε λίγο από το μείγμα της κρέμας, το τοποθετούμε μέσα στις ζελατίνες και ανακατεύουμε. Κατόπιν ρίχνουμε το μείγμα με τις ζελατίνες μέσα στο μείγμα της κρέμας και ανακατεύουμε καλά να πάει παντού.
- Ρίχνουμε και τα φρούτα και ανακατεύουμε ελαφρά με σύρμα ή με ένα κουτάλι να μην μας διαλυθούν και βάζουμε το μείγμα πάνω από τα μπισκότα.
- Τοποθετούμε το ταψί στο ψυγείο και φτιάχνουμε το ζελέ ανανά σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.
- Τοποθετούμε για μισή ωρίτσα το ζελέ στο ψυγείο μόνο του να κρυώσει λίγο και ύστερα το αδειάζουμε σιγά σιγά πάνω από την κρέμα μας στο ταψί και παγώνουμε το γλυκό μας για τέσσερις ώρες, μετά την πάροδο των οποίων είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 21282 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |