Έχει υποβληθεί από pastaflora
|
Τετάρτη, 21/10/09 |
Υλικά(για 4 άτομα) - 300 γρ σπαγγέτι
- 100 γρ ισπανικό λουκάνικο (chorizo) κομμένο σε μικρά κομμάτια.
Αν δεν βρίσκετε, επιλέξτε κάποιο άλλο λουκάνικο με καρυκεύματα - λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 3 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε φέτες
- ελαιόλαδο
- λίγη τριμμένη παρμεζάνα
- αλάτι και πιπέρι
| |
Εκτέλεση - Σε αλατισμένο νερό, βράζετε τα σπαγγέτι για 5-7 λεπτά περίπου και όταν είναι έτοιμα, τα στραγγίζετε.
- Σε ένα τηγάνι, ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και προσθέστε το λουκάνικο, τις πιπεριές και αρκετό πιπέρι. Αφήστε τα να μαγειρευτούν καλά και να βγάλουν το ζουμί τους, για περίπου 10 λεπτά.
- Όταν είναι έτοιμα, ρίχνετε σιγά σιγά και τα μακαρόνια μέσα στο τηγάνι και ανακατεύετε καλά.
- Βάζετε τα σπαγγέτι σε μια μεγάλη πιατέλα και λίγο πριν σερβίρετε, πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και λίγη παρμεζάνα.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 4905 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 21/10/09 )
|