Υλικά :
- 4 κούπες αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 φακελάκι μαγιά
- 1/2 κούπα ζάχαρη
- 1/2 ποτήρι λάδι
- 1-2 κούπες χλιαρό νεράκι
Εκτέλεση : - Τα ανακατεύουμε όλα μαζι να γίνει μια ζύμη σχετικά σφικτή και ελαστική.
- Αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει.
- Κατόπιν την απλώνουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια, σε πάχος 1εκ. περίπου και κόβουμε μ'ενα ποτήρι κύκλους και μ'ενα καπάκι αναψυκτικού μικρότερους κύκλους στη μέση τους. Τ'αφηνουμε λίγο να ξαναφουσκωσουν και τα τηγανίζουμε.
- Σε μια σακουλιτσα βάζουμε ζάχαρη και οταν κρυώσουν λίγο οι λουκουμάδες, τους "χοροπηδάμε" μέσα στην σακουλιτσα να ζαχαρωθούν.
Έτοιμοι! Προσθήκη ως Αγαπημένο (16) | Εμφανίσεις: 45107 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |