Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σφολιάτα με σοκολάτα και αχλάδια Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από nitsa2009   
Παρασκευή, 23/10/09
Υλικά
  • 1 Σφολιάτα ετοιμη
  • 500 γρ.αχλάδια κομπόστα
  • 4 κουταλιές μαρμελάδα αχλάδι
  • 200 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα
  • 2 κρόκοι αυγών
  • 100 γρ.ζάχαρη
  • 300 γρ.κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
  • Στρώνετε την σφολιάτα σε φόρμα βουτυρωμένη και αλευρωμένη, την τρυπάτε με πιρούνι και την βάζετε στο ψυγείο για 30'. Την βγάζετε από το ψυγείο αλείφετε επάνω της την μαρμελάδα και την ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο 200ο για 20'.
  • Λιώνετε την σοκολάτα σε μπέν μαρί. Χτυπάτε τους κρόκους με την ζάχαρη και προσθέτετε την σοκολάτα σχεδόν κρύα, λίγη λίγη χτυπώντας με το σύρμα.
  • Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος και την ενσωματώνετε.
  • Στραγγίζετε τα αχλάδια και τα βάζετε στο γλυκό. Σκεπάζετε με την κρέμα και βάζετε στο ψυγείο.
Γαρνίρετε με κρέμα γάλακτος χτυπημένη.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 5511
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 27/10/09 )