Υλικά
- ½ κιλού ζάχαρη
- 1 Βιτάμ
- 1 γιαούρτι στραγγισμένο
- 3 βανίλιες
- 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
- ¼ κουταλάκι σόδα ποτού
- ½ κιλό αλεύρι κόκκινο φαρίνα ΑΠ {1 μικρό σακουλάκι}
- 6 αυγά .
- 1 ½ Ινδική καρύδα τριμμένη
Για το σιρόπι - 8 ποτήρια νερό
- ½ ποτήρι ζάχαρη
- γλυκόζη
Εκτέλεση Χτυπάω το βούτυρο με την ζάχαρη το γιαούρτι, ένα –ένα τα αυγά και κατόπιν τα υπόλοιπα υλικά . Βουτυρώνω με ένα ταψί και ψήνω για τρία τέταρτα της ώρας σε μέτριο φούρνο. Βράζω το νερό και προσθέτω την ζάχαρη και την γλυκόζη στο τέλος. Περιχύνω την καρυδόπιτα και σερβίρω. Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 10365 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |