Υλικά - 1,5 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες
- 1 φλυτζ. λάδι
- 200 γραμ. μπέικον ψιλοκομμένο
- 200 γραμ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
- 1 κουτ. σούπας πάπρικα σκόνη
- 4 κουτ. σούπας κέτσαπ
- 200 γραμ. κρέμα γάλακτος
- 1 ποτηράκι κρασί
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση - Αλατοπιπερώνουμε το ψαρονέφρι.
- Ψήνουμε το ψαρονέφρι σε τηγάνι με σχάρα ή αντικολλητικό, λαδωμένο καλά.
- Σε άλλο τηγάνι, τηγανίζουμε το μπέικον και στη συνέχεα προσθέτουμε και τα ψιλοκομμένα μανιτάρια και τα σωτάρουμε κι αυτά.
- Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τη πάπρικα, τη κρέμα γάλακτος, το κέτσαπ, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε τη σάλτσα μέχρι να δέσει.
Σερβίρουμε το ψαρονέφρι και από πάνω περιχύνουμε με τη σάλτσα. Συνοδεύουμε το φαγητό με πιλάφι, μακαρόνάκι κοφτό ή πατατούλες. Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 7466 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |