Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ταλιατέλες με Σολωμό Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από sardelaki   
Τετάρτη, 04/11/09
tal_400

Ως γνωστών είμαι μακαρονού...κι αυτή τη συγκεκριμένη μακαρονάδα την λατρεύω!

Υλικά:
  • 500γρ. ταλιατέλες
  • 500γρ. σολωμό
  • βούτηρο
  • 400μλ. κρέμα γάλακτος
  • 1 κυβο για λαχανικά
  • 2 κουταλάκια σάλτσα
  • πιπέρι
Εκτέλεση:
  • Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν.
  • Κόβουμε τον σολωμό σε κυβάκια. Βάζουμε το βούτηρο σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε και τον σολωμό...σοτάρουμε για 5 λεπτά περίπου.
  • Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά τα αφήνουμε να πάρουνε μιά βράση και είναι έτοιμα για κατανάλωση.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 10195
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (7)
1. 06-11-2009 08:22
 
Σαρδελακι μου εγω σολωμο δεν τρωω αλλα ο καλος μου τρελαινεται..Ειχα επιχειρησει στο παρελθον μια αλλη συνταγη που παραεβραζε ο σολωμος και μυριζε παρα πολυ ασχημα. 
Η δικια σου μου φαινεται παρα πολυ καλη και απο οτι διαβαζω με ελαχιστο ψησιμο! 
Θα του την φτιαξω!
 
margarita79
2. 06-11-2009 08:35
 
Πολύ ωραία συνταγή αλλά τι είναι η σάλτσα;;Εννοώ ποια σάλτσα είναι;
 
Marinaki
3. 06-11-2009 08:36
 
Τον πελτέ εννοείς;; 8)
 
Marinaki
4. 06-11-2009 08:37
 
Μια από τα ίδια κι εγώ σαν τη Μαργαρίτα, αλλά θα του τη φτιάξω κι εγώ γιατί είναι λάτρης του σολωμου.
 
sgr
5. 06-11-2009 10:08
 
Τέλειο φαγητό!! :upset :upset Εγώ θα πρότεινα μετά το σωτάρισμα να σβήσετε το σολομό με ένα σφηνάκι βότκα και αφού εξατμιστεί το οινόπνευμα μετά να ρίξετε την κρέμα. Θα πάρει άλλη διάσταση το φαγητό.
 
Mary
6. 06-11-2009 10:20
 
γειά σου ρε Mary με τις ωραίες σου προτάσεις... 
μαρινακι πελτε ναι!
 
sardelaki
7. 06-11-2009 17:00
 
Κι εγώ ως γνωστή λάτρης του σολομού :grin επικροτώ το σβήσιμο με βότκα! 
Μπράβο σαρδελάκι, ωραία εναλλακτική :zzz :zzz
 
Flora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 08/02/12 )