Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ιτς πιλάφι της Λίνας Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 17
Έχει υποβληθεί από linmak88   
Τετάρτη, 04/11/09
 Υλικά:
  • 250 γραμ. συκωτάκια πουλιών
  • 2 κούπες ρύζι κίτρινο
  • 5 κούπες ζεστό νερό
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 50 γραμ. κουκουνάρι(προαιρετικά)
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • ½  ματσάκι άνηθο
  • 2 κουτ. σούπας δυόσμο φρέσκο ή ξερό ψιλοκομμένο
  • Λίγη ρίγανη
  • αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
  • Πλένουμε τα συκωτάκια και τα αχνίζουμε με το λάδι.
  • Προσθέτουμε το ξερό και το φρέσκο κρεμμυδάκι, το κουκουνάρι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και 1 κύβο λαχανικών.
  • Ρίχνουμε τις 3 από τις 5 κούπες νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα συκωτάκια.
  • Στη συνέχεια ρίχνουμε τις υπόλοιπες 2 κούπες ζεστό νερό και προσθέτουμε το ρύζι, τον δυόσμο και τον άνηθο.
  • Βράζουμε μέχρι να πιει το ζουμί του.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 9237
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 07-11-2009 19:16
 
Ωραίο πιλάφι για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι !
 
sgr
2. 09-11-2009 15:01
 
Είναι ένα εύκολο και νόστιμο φαγητό που μου λύνει τα χέρια! Και κάτι άλλο - όλα τα υλικά του τα βρίσκετε στη λα'ι'κή της γειτονιάς σας - τα αγοράζετε, γυρίζετε σπίτι και το μαγειρεύετε! :)
 
linmak88

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 05/08/11 )