Φασολάδα με πάπρικα και λουκάνικο |
|
Έχει υποβληθεί από lovestars
|
Παρασκευή, 06/11/09 |
Ένα από τα καλύτερα φαγητά για τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες! Υλικά - 2 φλυτζάνια φασόλια μέτρια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 μέτρια καρότα σε ροδέλες
- 1 ματσάκι σέλινο
- 1 φύλλο δάφνης
- ½ κουτί ντοματάκια
- 1 μεγάλη κουταλιά ντοματοπελτέ
- 1 κουταλάκι πάπρικα καυτερή
- Πιπέρι
- Μερικούς κόκκους πιπέρι
- Λίγο ζάχαρη
- Αλάτι
- Ελαιόλαδο
- 1 χωριάτικο λουκάνικο
Εκτέλεση - Μουσκεύουμε τα φασόλια από το βράδυ.
- Βάζουμε τα φασόλια με αρκετό νερό να βράσουν εώς ότου να μαλακώσουν και να σωθεί το νερό.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο,τα καρότα,το σέλινο και λίγο ελαιόλαδο και αρκετό ζεστό νερό και αφήνουμε να βράσει 20΄ με 25΄ λεπτά.
- Προσθέτουμε τα ντοματάκια,τον πελτέ,το αλάτι,τα πιπέρια,την δάφνη,την ζάχαρη και το ελαιόλαδο.
- Τηγανίζουμε τα λουκάνικα και τα προσθέτουμε στην φασολάδα, χωρίς το λάδι.
- Βράζουμε την φασολάδα σε μέτρια φωτιά μέχρι να χυλώσει.
- Σερβίρουμε με φέτα,ζεστό ψωμί και σαλάτα λαχανοκαρότο.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 10592 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 08/10/10 )
|