Υλικά: 8 αγκινάρες κατεψυγμένες ή φρέσκιες 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 φλυτζάνι λάδι 1/2 ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο 1 λεμόνι αλάτι και πιπέρι
Τρόπος παρασκευής Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει Ρίχνετε τα κρεμμύδια και τον άνιθο και τα ανακατεύετε μέχρι να μαραθούν. Αλατοπιπερώνετε Προσθέτετε τις αγκινάρες Προσθέτετε το λεμόνι και αφήνετε να βράσουν όλα μαζί, προσθέτοντας πολύ λίγο νερό και σκεπάζετε την κατσαρόλα Αφήνετε να βράσουν έως ότου μείνουν μόνο με το λάδι τους
|