Έχει υποβληθεί από pastaflora
|
Τρίτη, 01/12/09 |
Υλικά και εκτέλεση Σε ένα καλό ημίγλυκο κρασί λευκό η σαρντωναί η λευκό μοσχοφίλερο βάζω κομμάτια (κυβάκια μικρά ή φιλέτα) καθαρισμένων φρούτων μήλου, αχλαδιού, ροδάκινου , και ρώγες από κόκκινο γλυκό σταφύλι, ή σταφίδα λευκή.
Τα αφήνω αρκετή ώρα να δώσουν το άρωμά τους .
Τα βάζω σε μια γυάλα , και τα σερβίρω με μια κουτάλα σε ανοικτό ποτήρι ,μαζί με ή χωρίς τα φρούτα. Υπ΄οψιν ότι το κρασί αυτό δεν ζαλίζει.!!
Σημείωση 1η: - Αν την θέλω με πιο πολύ αλκοόλ, της προσθέτω λίγο (1 σφηνάκι), κονιάκ, 1 σφηνάκι Βότκα, στυμμένο φρέσκο χυμό 1 πορτοκαλιού και φρέσκο χυμό από 1 λεμόνι, ανάλογα με την ποσότητα που θα φτιάξω.
- Έτσι επιτυγχάνω και πιο πολύ άρωμα.
- Σερβίρω παγωμένη!!
Σημείωση 2η:
- Εάν έχω έτοιμη σαγκρία του εμπορίου προσθέτω μόνον τα φρούτα
Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 15497 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 15/06/13 )
|