Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Σαλάτες arrow Καραβίδες Σαλάτα
Καραβίδες Σαλάτα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 20/05/07
(Για 4 άτομα)


Υλικά:
2 κιλά καραβίδες
2 κολοκυθάκια
2 καρότα
1 μικρή σελινόριζα
1 μαρουλάκι
Μαϊντανός σγουρός
Για το ντρέσινγκ:
1 φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι
25 γραμ. χαβιάρι
Χυμό ενός λεμονιού
Αλάτι

Εκτέλεση
Βράζετε και καθαρίζετε τις καραβίδες, εκτός από μερικές που τις κρατάτε για γαρνίρισμα.
Ξύνετε και πλένετε τα κολοκυθάκια, τα καρότα και τη σελινόριζα. Τα ζεματάτε και τα κόβετε σε λεπτά, μακρόστενα κομμάτια.
Αναμιγνύετε τα υλικά για το ντρέσινγκ και προσθέτετε λίγο αλάτι
Βάζετε τα λαχανικά και τις καραβίδες σε πιατέλα στρωμένη με μαρουλόφυλλα. Γαρνίρετε με τις καραβίδες που κρατήσατε και με μαϊντανό. Σερβίρετε με το ντρέσινγκ.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )