Υλικά
- 1 κιλό χοιρινό ωμοπλάτη
- 6-7 πράσα
- 2 ματσάκια σέλινο
- ½ ποτήρι λάδι
- Αλάτι-πιπέρι
- Το χυμό από ένα λεμόνι
- 4-5 κρεμυδάκια φρέσκα
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε το κρέας και το κόβουμε σε μερίδες. Εχουμε καθαρίσει και κόψει τα πράσα σε μικρα κομάτια, κόβουμε και το σέλινο σε μεγάλα κομάτια.
- Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και σωτάρουμε το κρέας, αλατοπιπερώνουμε και το σιγαβράζουμε να μαλακώσει λίγο προσθέτοντας νερό αν χρειάζεται.
- Μετά ρίχνουμε τα πράσα, το σέλινο, τα κρεμυδάκια και βράζουμε το φαγητό μας μέχρι να μείνει με το λάδι του και να έχουν βράσει τα λαχανικά μας.
Στο τέλος ρίχνουμε και το λεμόνι. Σημείωση: μπορούμε να αυγοκόψουμε το φαγητό μας ή να βάλουμε 1 κουταλιά κόρν-φλάουερ στο χυμό του λεμονιού και να το περιχύσουμε. Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 8454 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |