Υλικά - 1 kg ψαρονεφρι
- 150 gr χυμο πορτοκαλι
- 1 κουταλι της σουπας μελι
- 20 γρ ελαιολαδο
- αλατι - πιπερι κατα προτημηση
Συνοδευτικό - 1 kg πατατες
- 100 γρ κρεμα γαλακτος
- 150 γρ κεφαλογραβιερα
- 20 γρ ελαιολαδο
- 1 ποτηρι νερο
- πιπερι
Εκτέλεση - Τσιγαριζουμε το ψαρονεφρι το οποιο εχουμε τεμαχισει σε μικρα κομματια για 3 λεπτα με το ελαιολαδο.
- Ριχνουμε το χυμο πορτοκαλι το οποιο εχουμε κτυπησει πολυ καλα με το μελι
- Προσεχουμε ανακατευοντας να μην μας κολησει και να εξατμιστουν τα περισσοτερα υγρα και σβηνουμε την εστια.
- Φτιαχνουμε τις πατατες οπως και τις φουρνου το ελαιολαδο/ το αλατι /το πιπερι και το νερο και περιμενουμε να γινουν οι πατατες μας.
- Μολις δουμε οτι οι πατατες μας εχουν γινει ριχνουμε την κρεμα γαλακτος και ξανα τοποθετουμε το ταψι μας στον φουρνο για πεντε λεπτα .
- Σβηνουμε τον φουρνο βγαζουμε το ταψι με τις πατατες και ριχνουμε απο πανω το τυρι μας και αφηνουμε για 5 λεπτα τις πατετες στο σβηστο φουρνο,
Καλή σας όρεξη Προσθήκη ως Αγαπημένο (13) | Εμφανίσεις: 7442 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |