Υλικά - 300 gr σοκολατα κουβερτουρα
- 200 gr κρεμα λαλακτος
- 250 γρ γαλα φρεσκο
- 60 γρ ρουμι μαυρο
Εκτέλεση - Τοποθετουμε σε αναμεννη εστια τα το γαλα μας με την κουβερτουρα και ανακατευουμε μεχρι να λιωσει καλα η σοκολατα μας και σβηνουμε .
- Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος παρα πολυ καλα για να δεσει (πολυ καλα) και παντοτε παγωμενη.
- Αφου εχει κρυωσει καλα το μειγμα του λαλακτος και τις κουβερτουρας τοποθετουμε τη δεμενη κρεμα γαλακοτος και το ρουμι και ανακατεβουμε με κουταλι χαλαρα απο κατω προς τα πανω να γινει το μειγμα ενα.
- Τοποθετουμε σε ποτηρια η μπολ και για 6 ωρες συντηρηση.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 5777 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |