Υλικά (για 4 άτομα) - 1 κ. Παϊδάκια
- ½ κούπα μαυροδάφνη
- αλάτι, πιπέρι
- 4 κ.σ. Ελαιόλαδο
- θυμάρι φρέσκο
Για τη μαρινάδα: - χυμό από 1 πορτοκάλι
- 2 κ.σ. Μέλι ζεστό
- 2 κ.σ. Μουστάρδα
- 2-3 σκελίδες σκόρδου σπασμένες
- 2 κλαδάκια φρέσκο δενδρολίβανο
Εκτέλεση - Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και περιχύνουμε τα παϊδάκια. Αφήνουμε σκεπασμένα στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
- Μετά το πέρας της ώρας, αφαιρούμε το κρέας από τη μαρινάδα, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά, σε αντικολλητικό τηγάνι.
- Πασπαλίζουμε με λίγο θυμάρι και αφού πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές και μαλακώσουν, σβήνουμε με το κρασί.
- Αφήνουμε να εξατμισθεί και να μελώσει η σάλτσα και σερβίρουμε.
Συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές ή φούρνου. Καλή επιτυχία! Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 6106 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |