Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Muffins με τρούφα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 6
Έχει υποβληθεί από Flora   
Κυριακή, 20/12/09
maffins_400
Υλικά (για 12 muffins)
  • 125gr. Βούτυρο λιωμένο
  • 1 φλ. Ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 100gr. Γιαούρτι
  • 50gr. Τρούφα
  • 250gr. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 βανίλια
Εκτέλεση
  • Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη.
     maffins__400
  • Προσθέτουμε το γιαούρτι, τη βανίλια και σιγά σιγά το αλεύρι.
  • Ανακατεύουμε το βούτυρο και τέλος ανακατεύουμε απαλά την τρούφα.
  • Γεμίζουμε το μαφινοταψάκι αφού το έχουμε βουτυρώσει καλά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 35'-40' (αναλόγως το φούρνο).

Αφήνουμε να κρυώσουν πάνω σε σχάρα και απολαμβάνουμε....

Καλή επιτυχία!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (18) | Εμφανίσεις: 10545
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (12)
1. 22-12-2009 15:06
 
:eek :eek Ακριβώς έτσι έκανα μόλις είδα την φωτο. Τι μου κάνεις σήμερα Φλώρα μου, τι μου κάνεις?
 
mariaZ
2. 22-12-2009 16:43
 
Κι εγώ κάπως έτσι :zzz :zzz :zzz !!
 
vago
3. 22-12-2009 18:38
 
Τα κέρασα σήμερα στο γραφείο και έγιναν ανάρπαστα! Θα τα ξαναφτιάξω γιατί δεν πρόλαβα ούτε ψίχουλο :grin
 
Flora
4. 22-12-2009 18:54
 
εγώ απορώ αν πρόλαβες και το μπωλ? :grin :grin
 
mariaZ
5. 23-12-2009 08:27
 
Μούρλια είναι τα muffins !!!
 
iwanna
6. 24-12-2009 03:27
 
Υπέροχα Φλωρίτα!!! :zzz :zzz :zzz
 
Faye
7. 24-12-2009 07:09
 
Να τα δοκιμάσετε! 
Είναι πεντανόστιμα και το γιαούρτι τους δίνει μια πολύ αφράτη υφή :)
 
Flora
8. 29-12-2009 20:29
 
Ευχαριστούμε πολύ! θα τα δοκιμάσουμε!! :)
 
GIOTA1983
9. 30-12-2009 23:41
 
Ακολούθησα την συνταγή σου αλλά δυστυχώς δεν τα πέτυχα, δεν ήταν πολύ αφράτα.Δεν ξέρω όμως τι δεν πήγε καλά. :?
 
marilena91
10. 31-12-2009 07:53
 
marilena, το πιο πιθανό είναι να έβαλες περισσότερο γιαούρτι και να ήταν πολύ υδαρές το μείγμα...αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήταν αφράτα. Τα φτιάχνω πολύ συχνά και πάντα είναι πετυχημένα.
 
Flora
11. 31-12-2009 15:49
 
Το μείγμα ήταν σφικτό μήπως δεν χρειάζεται τόσο πολύ αλεύρι;
 
marilena91
12. 02-01-2010 08:33
 
Η ποσότητα του αλευριού είναι σωστή...μήπως τα παραέψησες?
 
Flora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 21/12/09 )