Υλικά
- 330 γρ αλεύρι για όλες της χρήσης
- 25 ρ κακάο
- 200 ρ βούτυρο
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη
- 1 αυγό
Εκτέλεση - Ανακατεύουμε το αλεύρι με το κακάο, χτυπάμε το βούτυρο σε δυνατή ταχύτητα και ρίχνουμε τη ζάχαρη τμηματικά μετά προσθέτουμε το αυγό και χτυπάμε για 2-3 λεπτά.
- σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι με το κακάο και ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα , αν χρειαστεί βάζουμε και λίγο τα χεράκια μας
- θερμαίνουμε τον φούρνο στους 170-180 βαθμούς
- σε μια επιφάνια ανοίγουμε το μείγμα πάχους περίπου 1 πόντο και κόβουμε σε σχήμα της αρέσκειας μας με κουπ πατ και τα βάζουμε στο ταψί με λαδόκολλα
Τα ψήνουμε για 10-12 λεπτά σε φούρνο 170-180 βαθμούς Προσθήκη ως Αγαπημένο (14) | Εμφανίσεις: 10968 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |