Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σούπα με κεφαλάκι (hambo special) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από hambo   
Πέμπτη, 24/12/09
Υλικά και Εκτέλεση
  • Περνουμε 2 κεφαλακια ψημενα (ψησταρια)
  • Τα βαζουμε σε μια κατσαρολα και τα σκεπαζουμε με νερο
  • Στην πρωτη βραση περνουμε τα καφαλακια και τα ξεψαχνιζουμε και μετα τα ψιλοκόβουμε και τα τοποθετουμε στην ακρη.
  • Στην κατσαρολα μεσα στον ζωμο μπορουμε να ριξουμε πατατα/ρυζι/σελινο/καροτο/μακαρονι, απο λιγο το καθενα σε κομματακια για να κανουμε την σουπα μας.
  • Οταν τα υλικα μας εχουν ψηθει και εχουμε την γευση που μας αρεσει απο πιπερι και αλατι, ριχνουμε κατα προτημηση και λιγο χυμο απο λεμονι.
  • Σβηνουμε την εστια μας και αναμειγνυουμε τα κομματακια απο τα κεφαλακια.
Περιμενουμε 5 λεπτα και ειστε ετοιμοι για να σερβίρισμα

Γιατι ετοιμο ψημενο κεφαλακι?

Εχει αλλη γευση. Και για αυτους ή αυτες και θελουν κατι το ιδιαιτερο μπορουν και να αυγοκοψουν την σουπα.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 7668
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 27-12-2009 20:51
 
Αλλη μια ιδιαίτερη συνταγή. Ευχαριστούμε hambo. Οταν λες για ξεψάχνισμα στο κεφαλάκι αναφέρεσαι στο μυαλό? ή και ό,τι κρεας υπάρχει?
 
mariaZ
2. 28-12-2009 07:43
 
τα παντα
 
hambo

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 22/02/10 )