Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Ψωμί γεμιστό Νο.02 (express) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 4
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Δευτέρα, 28/12/09
img_0122_400

Ειναι μια συνταγη που δε χρειαζεται καμμια μαγειρικη ικανοτητα αλλά παρολα αυτα ειναι ενα σνακ που το κάνω πολυ συχνά και σκεφτηκα να το μοιραστω μαζι σας!

Υλικά
  • 1/2 κιλο ζυμάρι ψωμιου απο το φουρνο της γειτονιας σας
  • 1/3 πιπερια πρασινη σε κυβακια
  • 1/3 πιπερια χρωματιστη σε κυβακια
  • 100-150 γρ. φετα τριμμενη
  • 50 γρ.ανθοτυρο (ή αλλο τυρι της αρεσκειας σας)
  • Λιγα μανιταρια σε φετες ψιλοκομμενα
  • Λιγο κρεμμυδακι  ψιλοκομμενο
  • Ελαχιστη ντοματα σε κυβάκια
  • Ελιες, ζαμπον, μπεικον προαιρετικα (ή οτι αλλο υλικο και συνδιασμος σας αρεσει)
  • πιπερι, ριγανη
  • Σουσαμι για το πασπαλισμα
Εκτέλεση
  • Περνουμε το ζυμαρι και το ανοιγουμε στο ταψί μας που εχουμε λαδώσει ελαφρα.
  • phpw33xjypm_400Αναμιγνυουμε τα υλικα της γεμισης και φτιαχνουμε ενα σφικτο μειγμα χωρις πολλα υγρα (προσοχη στην ντοματα και στα μανιταρια που θα βαλουμε να ειναι λιγα).
  • Βαζουμε τη γεμιση στο κεντρο του ζυμαριου και το κλεινουμε δινοντας το σχημα της φρατζολας με το χερι μας. Φροντιζουμε το σημειο που κλεισαμε να ειναι στην κάτω μερια.
  • Aπλωνουμε λιγο νερακι και πασπαλιζουμε με σουσαμι. Κανουμε και λιγες διαγωνιες χαρακιες με το μαχαιρι για να μη μας σκασει.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο σους 180 βαθμους μεχρι να ροδισει καλα το ψωμί μας.
Κοβουμε σε φέτες και το τρωμε ζεστο ή κρύο!

Καλή Ορεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (20) | Εμφανίσεις: 8645
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (6)
1. 29-12-2009 09:52
 
Καλα δεν το συζητώ, τέλειο και πάλι Μαργαρίτα (500 κιλά θα καταλήξω). Δεν το είχα σκεφτεί οτι ο φούρνος μπορεί να μας δώσει και ζύμη ψωμιού!!! Θα το δοκιμάσω γιατί είναι μια πολύ ανατρεπτική πρόταση
 
mariaZ
2. 29-12-2009 10:08
 
Πολυ τεμπελικη προταση να λες καλυτερα :grin  
Εννοειται οτι μπορειτε να το κανετε και με δικη σας ζυμη ψωμιου.
 
margarita79
3. 29-12-2009 18:40
 
Καλά αυτό το τεμπελοψωμάκι μπήκε ήδη στα αγαπημένα!
 
vago
4. 29-12-2009 21:58
 
Μαργαρίτα τέλειο το ψωμάκι σου! :)  
Κορίτσια δεν το ξέρετε γιατί δεν είστε τεμπέλες. Για ρωτήστε όμως και μένα. :grin Το καθημερινό μας σνακ στις διακοπές είναι.  
Επίσης πολύ ωραίο γίνεται με ελιές και επίσης μπορείτε να κόψετε μικρά μικρά κομματάκια ζύμης και να φτιάξετε πιροσκάκια με κιμά, ή λουκανικάκιή ζαμπόν-τυρί ή φέτα. Γεμίζετε και τηγανίζετε. ;)
 
Faye
5. 29-12-2009 22:00
 
Και πιτσα ..με ζυμαρι απο το φουρνο.. :grin  
Ολα τα τεμπελικα τα ξερουμε..αμ πως?χαχα
 
margarita79
6. 30-12-2009 01:25
 
Αχ τέλειο!!!
 
Marinaki

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 02/05/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός