Αυτα τα κουλουρακια μου αρεσουν γιατι ειναι νοστιμα ευκολα αλλα και με λιγη ζαχαρη. Θα χρειαστουμε - 1 ποτηρι βουτυρο σε θερμοκρασια δωματιου
- 1 ποτηρακι του ελληνικου σπορελαιο
- 2 ποτηρακια του ελληνικου χυμο πορτοκαλι ή γαλα
- 2 ποτηρια του ελληνικου ζαχαρη (μονο)
- 1 μπεικιν
- 1 βανιλια
- αλευρι σχεδον 1 κιλο
Εκτέλεση - Σε ενα μπολ ριχνουμε το βουτυρο με την ζαχαρη τα χτυπαμε επειτα ρίχνουμε και το σπορελαιο
- Ανακατευουμε το αλευρι με το μπεικιν και την βανιλια. Επειτα ριχνουμε το αλευρι σιγα σιγα εναλαξ με τον χυμο ή το γαλα, μεχρι να γινει μια ζυμη καλη οχι και πολυ σφιχτη για να πλασουμε τα κουλουρακια μας
- Αν θελουμε αλειφουμε με κροκο και προσθετουμε και σουσαμι.
- Ψηνουμε στους 180 μεχρι να ροδισουν
Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 15239 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |