Να σας δώσω κι εγώ μια γκουρμεδιάρικη συνταγούλα απ το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, έτσι για να καλωσορίσουμε τον καινούργιο χρόνο όπως του αξίζει!!! Η συνταγή είναι από σεφ μεγάλου ξενοδοχείου της Αθήνας.
Υλικά - 1/2 κιλό ταλιατέλες
- 1 φλυτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 50 γραμ. μπρικ
- 50 γραμ. χαβιάρι
- 1 φλυτζάνι του καφέ βότκα
- αλάτι
Για το σερβίρισμα - πιπέρι χοντροκομμένο
- επιπλέον μπρικ
Υλικά :
- Βράζουμε τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό.
- Σε μιά κατσαρολίτσα ρίχνουμε τη βότκα και την αφήνουμε να πάρει μιά βράση.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να βράσει ελαφρά η σάλτσα μας.
- Όταν βράσουν οι ταλιατέλες, τις σουρώνουμε και τις αδειάζουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα που φτιάξαμε.
Σερβίρουμε σε πιάτα, σκορπίζουμε πάνω το μπρικ και το χαβιάρι και στο κέντρο κάθε πιάτου βάζουμε μιά μεγάλη κουταλιά μπρικ. Πασπαλίζουμε με άφθονο φρεσκοκομμενο, χοντροκομμένο πιπέρι και απολαμβάνουμε το πιάτο μας. Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 5991 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |