Μοσχαρίσιες μπριζόλες με δροσερή σάλτσα |
|
Έχει υποβληθεί από nitsa2009
|
Κυριακή, 03/01/10 |
Υλικά : - 4 μοσχαρίσιες μπριζόλες γάλακτος (από 200 γραμ. η κάθε μία)
- 2 ντομάτες
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 ξερό κρεμμύδι
- ½ ματσάκι μαϊντανός
- 2 κουτ. του γλυκού ρίγανη
- 1 κουτ. της σούπας κάπαρη
- 3 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Προετοιμασία - Αφαιρείτε το ορατό λίπος από τις μπριζόλες, τις αλατοπιπερώνετε και τις πασπαλίζετε με μία κουταλιά ρίγανη.
- Τις ψήνετε στο γκριλ ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 15 με 25 λεπτά περίπου ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
- Για να ετοιμάσετε τη δροσερή σάλτσα, κόβετε τις ντομάτες στη μέση, αφαιρείτε τους σπόρους και τις ψιλοκόβετε.
- Καθαρίζετε το κρεμμύδι και τη πιπεριά και τα κόβετε σε κύβους. Ανακατεύετε με το ελαιόλαδο, την υπόλοιπη ρίγανη, την κάπαρη, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο.
- Όταν ψηθούν οι μπριζόλες, τις σερβίρετε στα πιάτα, περιχύνετε με τα υγρά από το ταψί και συνοδεύετε με τη δροσερή σάλτσα.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 7973 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 06/01/10 )
|