Μία λέξη τα χαρακτηρίζει! Θεϊκά! Εγώ τα φτιάχνω κάθε Κυριακή βράδυ, τα βάζω σ'ένα τάπερ κι έτσι έχουμε κάτι για κολατσιό για όλη τη βδομάδα! Υλικά: - 1 κόκκινη φαρίνα
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
- 2 αυγά+1 αυγό για το άλειμμα
- 2 φλυτζ. τσαγιού τριμμένα τυριά της αρεσκείας σας
- 6 φέτες ζαμπόν κομμένο σε πολύ μικρά κομματάκια(προαιρετικά)
- 1 κρασοπότηρο καλαμποκέλαιο
- Αμύγδαλα (προαιρετικά)
Εκτέλεση: - Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη.
- Πλάθουμε σε μπαλίτσες τα κουλουράκια και τα πατάμε λίγο.
- Αν θέλουμε, καρφώνουμε και 1 ολόκληρο αμύγδαλο στη μέση.
- Αλείφουμε τα κουλουράκια μας με λίγο αυγό.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20' σε καλά λαδωμένο ταψί.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (29) | Εμφανίσεις: 18954 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |