Έχει υποβληθεί από Flora
|
Δευτέρα, 11/01/10 |
Υλικά (για 4 άτομα) - 1 φιλέτο ολόκληρου στήθους κοτόπουλου σε μπουκιές
- 250γρ. Χυλοπιτάκι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 ντομάτα ξεσποριασμένη σε καρέ
- 1 πιπεριά φλωρίνης σε καρέ
- λίγο άνιθο ψιλοκομμένο
- ¾ κούπας κρασί λευκό
- ½ κούπα κρέμα γάλακτος
- αλάτι, πιπέρι
- ½ κούπα τριμμένη παρμεζάνα
- 1 ποτηράκι του καφέ ελαιόλαδο
Εκτέλεση - Σωτάρουμε στο ελαιόλαδο το κοτόπουλο να πάρει χρώμα.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τη ντομάτα και την πιπεριά και συνεχίζουμε το σωτάρισμα. Αλατοπιπερώνουμε.
- Ρίχνουμε το χυλοπιτάκι, ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα για λίγο και σβήνουμε με το κρασί.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά, και αφήνουμε το ζυμαρικό να βράσει, ανακατεύοντας συχνά και προσθέτοντας λίγο λίγο ζεστό νερό, μέχρι να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
- Στο τελευταίο δίλεπτο, προσθέτουμε τον άνιθο, την κρέμα γάλακτος και το τριμμένο τυρί. Ανακατεύουμε να δέσει η σάλτσα μας και σερβίρουμε με έχτρα τυράκι αν θέλουμε.
Καλή σας όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 6984 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 13/01/10 )
|