Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κιμαδόπιτα Νο.05 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από hambo   
Παρασκευή, 15/01/10
Υλικά
  • 1/2 kg κιμα μοσχαρισιο
  • 1 φρεσκο κρεμυδι ψιλικομμενοhambosp
  • 1 ντοματα στον τρυφτη
  • 1/2 κουταλακι ζαχαρη
  • 1 κουταλακι αλατι
  • 1/2 κουταλακι πιπερι
  • 1/2 kg τρυμμενο τυρι (gouda)
  • 1/2  kg αλευρι για ολες τις χρησεις
  • 1/2 κυβο μαγια η ενα φακελακι ξηρη μαγια
  • νερο
Εκτέλεση

Για τον κιμά

  • Δεν βαζουμε λαδι, φτιάχνουμε το κιμά σε ένα τηγάνι, πρώτα 2 λεπτα το κρεμυδι και μετα ολα τα αλλα υλικα για 10 λεπτα (εκτος το τυρι)

 Για τη ζύμη

  • Φτιαχνουμε την ζυμη μας και την αφηνουμε 1 1/2 ωρα για να φουσκωσει
  • Ανοιγουμε οσο μπορουμε την ζυμη μας σε παχος, ριχνουμε τον κιμα μας πανω σε ολο το φυλλο που εχουμε φτιαξει, αλλα να ειναι ζεστος ο κιμας και απο πανω το τυρι
  • Περιμενουμε 5 λεπτα να εχει μαλακωσει η ζυμη μας πολυ.  Τοτε ανακατευουμε την ζυμη μαζι με τον κιμα μας και το τυρι μεχρι να γινουν ολα ενα ομειογενες μειγμα.
  • Λαδωνουμε ενα ταψι, ριχνουμε μεσα το μειγμα μας και με το χερι μας το στρωνουμε ομοιομορφα.
  • Ψήνουμε 15 λεπτα στους 200 βαθμους

Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 6740
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 17/01/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός