Υλικά : - 4 αυγα
- 2 λουκανικα μετρια
- 1 πιπερια κοκκινη
- 2 πατατες μετριες
- αλατι
- πιπερι μαυρο ή πρασινο
- ριγανι
- 20 γρ ελαιολαδο
Εκτέλεση - Περναμε στο τρυφτη τις πατατες (στο μεγαλο μεγεθος), τις τηγανιζουμε να παρουν λιγο χρωμα, τις βγαζουμε απο το τηγανι και πεταμε το λαδι.
- Βγαζουμε το περιβλημα απο τα λουκανικα και με ενα πιρουνι τα παταμε για να γινουν κομματακια, τα τσιγαριζουμε χωρις λαδι (βγαζουν απο μονα τους) μαζι με την ψιλοκομμενη πιπεριά
- Κτυπαμε τα αυγα μαζι με το αλατι/πιπερι και την ριγανι, τα ριχνουμε στο τηγανι και ανακατευουμε με τα λουκανικα.
- Ριχνουμε τα αυγα μας με το λουκανικο πανω απο τις πατατες μας.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 10534 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |