Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Fajitas Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από lovestars   
Τρίτη, 19/01/10

Αll time classic!!! ..για τους λάτρεις της μεξικάνικης κουζίνας!

Δοκιμάστε το είναι πάρα πολύ νόστιμο,άν δεν σας αρέσουν τα καυτερά μπορείτε να μην βάλετε το τσίλι.

Τα υλικά μας
  • 4 τορτίγιες
  • 1 φιλέτο μοσχάρι κομμένο σε μακριές λωρίδες
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε δαχτυλίδια
  • 2 πιπεριές πράσινες σε λωρίδες
  • Ταμπάσκο
  • Λίγο ελαιόλαδο
Για το μαρινάρισμα
  • Χυμό από ένα λάιμ
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • ½ κουταλάκι κύμινο
  • 1 κουταλάκι τσίλι
  • Αλάτι
Ας δούμε πώς φτιάχνεται
  • Ετοιμάζουμε την μαρινάδα, βάζουμε μέσα το κρέας και το μαρινάρουμε για 3-4 ώρες.
  • Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρέας για 5 λεπτά προσθέτουμε τα λαχανικά και σωτάρουμε άλλα 5 λεπτά σβήνουμε με την μαρινάδα και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά .
Σερβίρουμε με sour cream, πουρέ από κόκκινα φασόλια και ρύζι.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 6393
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 22-01-2010 06:32
 
Αλλο ένα φαγάκι που θα εκτιμήσει ιδιαίτερα ο σύζηγος. Πες μου κάτι όμως ποσο ταμπάσκο χρησιμοποιείς? κι επίσης νομίζω οτι θα μου άρεσε να έχει και χρωματιστές πιπεριές μέσα. Εσύ τι λες θα πηγαίνουν ή καλύτερα να το αποφύγω?
 
mariaZ
2. 22-01-2010 09:56
 
Μαρία μου βάλε του πάνε θαυμάσια,ταμπάσκο επίσης όσο θές,εμείς ξετρελενόμαστε για καυτερά. 
Κατα βάση η συνταγή είναι πικάντικη αλλά στην κουζίνα επειδή έχουμε και φαντασία φέρνουμε την συνταγή στα μέτρα μας,η συνταγη το επιτρέπει! 
καλημέρα!
 
lovestars

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 20/09/12 )