Αll time classic!!! ..για τους λάτρεις της μεξικάνικης κουζίνας! Δοκιμάστε το είναι πάρα πολύ νόστιμο,άν δεν σας αρέσουν τα καυτερά μπορείτε να μην βάλετε το τσίλι. Τα υλικά μας - 4 τορτίγιες
- 1 φιλέτο μοσχάρι κομμένο σε μακριές λωρίδες
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε δαχτυλίδια
- 2 πιπεριές πράσινες σε λωρίδες
- Ταμπάσκο
- Λίγο ελαιόλαδο
Για το μαρινάρισμα - Χυμό από ένα λάιμ
- 2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- ½ κουταλάκι κύμινο
- 1 κουταλάκι τσίλι
- Αλάτι
Ας δούμε πώς φτιάχνεται - Ετοιμάζουμε την μαρινάδα, βάζουμε μέσα το κρέας και το μαρινάρουμε για 3-4 ώρες.
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρέας για 5 λεπτά προσθέτουμε τα λαχανικά και σωτάρουμε άλλα 5 λεπτά σβήνουμε με την μαρινάδα και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά .
Σερβίρουμε με sour cream, πουρέ από κόκκινα φασόλια και ρύζι. Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 8167 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |