Υλικά
- 100γρ βιταμ σοφτ ή λουρπακ
- 1/2 φλιτζανι ζάχαρη
- 3 αυγα
- 2 1/4 φλιτζανια αλευρι φαριν απ
- 1/2 φλιτζάνι γάλα
- 4 μηλα ξεφλουδισμενα και τρμμενα στον τριφτη
- 4 κ.σ ζάχαρη κρυσταλλικη για τη γέμιση
- 1 κ.γ κανέλλα
- Εξτρα ζαχαρή αχνη για το πασπαλισμα
Εκτέλεση - Χτυπαμε μαζι στο μιξερ το βουτυρο, τη ζαχαρη, τα αυγα , το γαλα και την κανέλλα.
- Προσθετουμε το αλευρι.
- Βουτυρώνουμε και αλευρωνουμε ενα ταψί 26 εκ και απλωνουμε το μισο μειγμα (το μειγμα θα ειναι λιγο σφικτο).
- Τριβουμε τα μήλα στο χοντρο και τα προσθετουμε στο ταψι.
- Πασπαλιζουμε με λιγη κανελλα και τις 4 κουταλιες ζαχαρη.
- Απλωνουμε το υπολοιπο μειγμα.
- Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στη μεσαια θέση με αερα στους 170 βαθμους για 40 λεπτα περιπου.
- Οταν κρυωσει ξεφορμαρουμε και πασπαλιζουμε με αχνη ζάχαρη.
Καλή επιτυχία!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (34) | Εμφανίσεις: 28315 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |