Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Καροτόπιτα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από nitsa2009   
Σάββατο, 23/01/10
Υλικά
  • 2 Τριμμένα καρότα
  • 3 Φλιτζ.τσαγιού αλεύρι
  • 2 Φλιτζ.τσαγιού ζάχαρη
  • 1 1/2 Φλιτζ.τσαγιού καλαμποκέλαιο
  • 1 1/2 Φλιτζ.τσαγιού καρύδια κοπανισμένα
  • 2 Κουταλάκια κανέλα
  • 1 1/2 Κουταλάκι σόδα σκόνη
  • 1 Κουταλάκι αλάτι
  • 1 Κουταλακι μπέκιν
  • 3 Αυγά ελαφρά χτυπημένα
  • 2 Βανίλιες
Εκτέλεση
  • Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, την κανέλα, την σόδα, το αλάτι και το μπέκιν.
  • Προσθέτουμε τα αυγά, το καλαμποκέλαιο και τις βανίλιες και ανακατεύουμε συνεχώς για 4 με 5 λεπτά. Προσθέτουμε τα καρύδια και τα καρότα. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
  • Αδειάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 8845
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (8)
1. 25-01-2010 14:47
 
ωραια συνταγη νιτσακι :)  
και το κυριοτερο φαινεται ευκολη. 
θα δοκιμαστει σιγουρα. :zzz
 
Kitty
2. 25-01-2010 16:07
 
ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΗ
 
nitsa2009
3. 25-01-2010 17:22
 
Πολυ πρωτοτυπη!!πεντανοστιμη θα ειναι με το καροτακι που γλυκιζει!Μπραβο
 
margarita79
4. 25-01-2010 17:26
 
Μπράβο Νιτσάκι φαίνεται καταπληκτική. Θα την δοκιμάσω
 
mariaZ
5. 25-01-2010 17:54
 
Θρεπτικότατη και πολύ καλό κολατσιο για τα παιδιά!!!Συγχαρητήρια Νιτσάκι!
 
linmak88
6. 25-01-2010 18:03
 
μμμ.. τρελαίνομε για καρότα, θα την δοκιμάσω 
αλλά χωρίς το μπέικον
 
anastasia2006
7. 25-01-2010 18:06
 
αν δεν φοράς της διόπτρες έτσι είναι, βλέπεις ότι θες... 
:sigh
 
anastasia2006
8. 26-01-2010 18:48
 
μμμμ μπραβο!!!! το καροτο ειναι απο τα αγαπημενα μου!!!! πρωτη φορα βεβαια διαβαζω μια συνταγη με γλυκια καροτοπιτα!!! θα την δοκιμασω σιγουρα!!!
 
papaki

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 25/01/10 )