Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Ταλιατέλες αλ πέστο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από katema   
Κυριακή, 24/01/10
Υλικά :
  • 500 γραμ. ταλιατελες ή άλλο ζυμαρικό που μας αρέσει
  • 2 σκελίδες σκόρδο χωρίς τη φύτρα
  • 2 κουταλιές κουκουνάρι
  • 2 κούπες βασιλικό (μόνο τα φύλλα)
  • 3 χούφτες παρμεζάνα (grana padano ψιλοτριμμενη)
  • 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο και μπόλικο φρεσκοτριμμενο πιπέρι
Εκτέλεση
  • Στο μulti βάζω το σκόρδο, κουκουνάρι, πιπέρι λίγη παρμεζάνα και λίγο λάδι και ανακατεύω.
  • Μετά βάζω την υπόλοιπη παρμεζάνα το λάδι και το βασιλικό και γυρνώ μια δυο φορές. Προσέχω γιατί δεν κάνει να γυρίσω το βασιλικό πολλές φορές, θα χαλάσει και το χρώμα και η γεύση του.
  • Τέλος, ανακατεύω τη σάλτσα στα φρεσκοβρασμενα ζυμαρικά και γαρνίρω κάθε πιάτο με μπόλικο φρεσκοτριμμενο πιπέρι, τυρί και δυο φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό.
Τα παιδάκια μου τρελαίνονται!!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 4638
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 26-01-2010 23:39
 
νόστιμο και εύκολο. Μπράβο
 
mariaZ

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 23/04/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός