Υλικά : - 6 Πορτοκάλια
- 3 Λεμόνια
- 2 βανίλιες
- ζάχαρι 1/2 φλυτζάνα ανά φλυτζάνα πολτού
Παρασκευή : - Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια και τα λεμόνια, τα κόβουμε σε 8 καμματάκια το καθένα (βγάζοντας τα κουκούτσια)
- Τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με 1 κούπα νερό. Αφού μαλακώσουν, τα περνάμε απο MULTΙ.
- Ρίχνουμε πάλι το μείγμα στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα υλικά και τα βράζουμε για 20΄- 25΄λεπτά. Με όλα τα υλικά ρίχνουμε και τις φλούδες, τίς οποίες προηγουμένως τίς έχουμε βράσει μόνο με νερό έως ότου μαλακώσουν αρκετά, και, αφού τις στραγγίσουμε, τις κόβουμε με ψαλίδι σε πολύ μικρά κομματάκια. Αυτό θα δώσει μια πολύ πικάντικη γευση στην μαρμελάδα μας.
Σημείωση Όσο αφορά την ζάχαρη, την έχω και: - μια φλυτζάνα πολτό φρούτων
- μια φλυτζάνα ζάχαρη.
Αλλά μου φάνηκε πολύ γλυκιά. Είναι τέλεια μαρμελάδα για τάρτες, τούρτες σοκολάτας. Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 15881 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |