Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Ψάρια και θαλασσινά arrow Φιλέτο ψαριού (στο φούρνο με κόκκινη σάλτσα)
Φιλέτο ψαριού (στο φούρνο με κόκκινη σάλτσα) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από renaki   
Τρίτη, 26/01/10
003_400
Υλικά
  • Φιλέτο από ψάρι περίπου 1 κιλό
  • 4 μεγάλες πατάτες σε κύβους
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια σε φέτες
  • 1 καρότο σε ροδέλες
  • 1 πράσινη πιπεριά σε ροδέλες
  • ½ ματσάκι μαϊντανό
  • Σάλτσα ντομάτας
  • Αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
  • Ελαιόλαδο
  • 2 φύλλα δάφνης
Εκτέλεση:

Βάζουμε όλα τα λαχανικά σ’ ένα πυρέξ και τα αλατο-πιπερο-ριγανώνουμε (ουφ!). Αραιώνουμε τη σάλτσα με το λάδι και με 200ml νερό και τη ρίχνουμε στα λαχανικά με τα δύο φύλλα δάφνης και ψήνουμε στο φούρνο στους 200ο μέχρι να μισομαλακώσουν (τα λαχανικά εννοώ). Στο σημείο αυτό αφού έχουμε αλατοπιπερώσει τα φιλέτα, τα προσθέτουμε στο πυρέξ και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και φυσικά ψηθεί το ψάρι.

Όσον αφορά το φιλέτο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο σας αρέσει όπως γαλέο, γλώσσα ή μπακαλιάρο.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 10339
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 28-01-2010 21:07
 
Ωραίο φαγητό. Και εγώ κάνω συχνά ψαράκι έτσι. Μερικές φορές το κάνω χωρίς ντομάτα με λεμόνι.
 
voula
2. 28-01-2010 22:52
 
Αυτη τη συνταγη θα την κανω για τον μικρο μου.Σε ευχαριστω για την προταση!
 
margarita79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 27/01/10 )