Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Τυρόψωμο Νο.04 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 5
Έχει υποβληθεί από vago   
Τετάρτη, 27/01/10
Ευρετήριο άρθρου
Τυρόψωμο Νο.04
Σελίδα 2
mas_099_400
Υλικά:
  • 1 ποτήρι λιωμένο βούτυρο
  • 1 ποτήρι γάλα
  • 4 αυγά
  • 2 ποτήρια αλεύρι γ.ο.χ.
  • 3 κ.γ. μπέικιν
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 1/2 κ. φέτα 
Εκτέλεση

Ανακατεύουμε με σύρμα το βούτυρο, το γάλα και τα αυγά και προσθέτουμε το αλεύρι. το αλάτι και το μπέικι. Συνεχίζουμε με το σύρμα μέχρι να γίνει χυλός και ρίχνουμε τη φέτα χοντροκομμένη. Ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε το μείγμα σε πυρέξ που έχουμε αλείψει με βούτυρο. Ψήνουμε στους 200C για 30' περίπου.

Καλή επιτυχία!

mas_098_400

Προσθήκη ως Αγαπημένο (36) | Εμφανίσεις: 15431
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (16)
1. 29-01-2010 08:48
 
Είναι πάρα πολύ εύκολο και θα πρέπει να είναι και πολύ αφράτο :zzz Ωραία συνταγή!
 
renaki
2. 29-01-2010 09:06
 
μιαμ μιαμ  
φανταστικό Βάγγο. Στα προσεχώς για φάγωμα ;)
 
mariaZ
3. 29-01-2010 09:13
 
Αχ, πως μ' αρέσουν τέτοιου είδους ψωμάκια!!! Φαίνεται υπέροχο...θα το δοκιμάσουμε :grin  
Ευχαριστούμε, Βάγγο :zzz
 
Flora
4. 29-01-2010 09:45
 
Ε και εγω θα το δοκιμασω εννοειται..πιτοειδες δικο σου δεν αφηνω ποτε :grin
 
margarita79
5. 29-01-2010 14:20
 
απο φωτογραφία σκίζει. θα το φτιάξω σίγουρα φαίνεται εύκολο μπράβο κορίτσια
 
LOFKA42LOFKA
6. 29-01-2010 12:49
 
Κολασμένο τυρόψωμο :upset Θα το φτιάξω κι εγώ.
 
sgr
7. 29-01-2010 14:32
 
αχ!βαγγο μου παει η διαιτα!το χειροτερο ειναι οτι βαζεις και φωτογραφια!Πως να αντισταθεις! :eek null
 
litsa82
8. 29-01-2010 15:06
 
Εύκολο, μυρωδάτο κι απο νοστιμιά πρέπει να σκίζει. Καλέ, μου φύλαξες ένα κομματάκι;
 
Nena
9. 29-01-2010 15:22
 
Γεια σας πολυ ωραιο το τυροψωμο αλλα επειδη ειμαστε αρχαριοι το ποτηρι σε ποσα ml αναφερεται και σε ποσα γραμμαρια αναφερεται για το αλευρι, το βουτυρο και το γαλα
 
DIMEFT1
10. 29-01-2010 19:00
 
Το πυρεξ που το εβαλες τι διαστασεων είναι?
 
Magica
11. 29-01-2010 20:22
 
Δεν ξέρω ακριβως πόσα ml είναι, νομίζω όμως 200ml το ποτήρι.Αλλωστε δεν χρειάζεται ζύγισμα, τα μετράω όλα με το ίδιο ποτήρι του νερού και είμαι σίγουρη. Το πυρεξ εχει διαστάσεις 33x21. Νενα μου λυπάμαι αλλά δεν έμεινε ούτε ψίχουλο! Μόλις το έβγαλα από το φούρνο εξαφανίσθηκε!
 
vago
12. 29-01-2010 20:56
 
να ρωτησω αν αντι για αλευρι .γ.ο.χ βαλουμε αλευρι που φουσκωνει μονο του θα γινει το ιδιο καλο
 
DIMEFT1
13. 29-01-2010 21:06
 
Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά γιατί να μην γίνει καλό. Θα πρέπει πιστεύω στην περίπτωση αυτή να μην προσθέσεις μπέικιν.
 
vago
14. 30-01-2010 21:43
 
Μπράβο, πολύ καλή συνταγή :)  
μόλις το έφτιαξα να το πάω στον παππούς μας τον άρρωστο και ορμήξανε στο πυρέξ όλοι.ακόμα και η μικρή μου η δύσκολη έφαγε μια κομματάρα. 
εγώ έβαλα Φαρίνα και μπέικιν , έγινε πιο παχύ λίγο νομίζω , αφράτο και νοστιμότατο. 
Τέλειο και γρήγορο.
 
maroula
15. 31-01-2010 16:45
 
Πολύ ωραίο Βάγγο. Και πάνω απ΄΄ολα είπαμε εύκολο!! Κυνηγάμε τις ίδιες συνταγές. Εύκολες γρήγορες και εύγευστες.
 
voula


Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 24/02/10 )