Υλικά - Αναλόγως τα άτομα τοσα σνιτσελ πχ.2-3 (τα ετοιμα με τη φρυγανιά)
- Ενα κουτι πουμαρο
- 1 μετριο κρεμμυδι
- Περιπου 10 φέτες μοτσαρέλα κίτρινη
Εκτέλεση - Τσιγαριζουμε σε μια κατσαρόλα ενα μεσαιο κρεμμυδι και ριχνουμε το πουμαρο και φτιαχνουμε την κλασσικη κοκκινη σαλτσα μας.
- Οταν τη βαλουμε να βρασει τηγανιζουμε τα σνιτσελ και τα βαζουμε σε ενα πυρεξ.
- Επειτα τα καλυποτυμε με τις φετες μοτσαρελα να μην φαινονται τα σνιτσελ και απο πανω περιχυνουμε με την κοκκινη σαλτσα.
- Τα βαζουμε στο φουρνο για περιπου 20 λεπτα.
Σερβιρουμε με ασπρο ρυι μπασματι και σαλτα και αν θελουμε και πατατες τηγανιτες οπως στη φωτο. Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 12322 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |