Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Μανιταροπίλαφο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Τρίτη, 02/02/10

από το manitarishop.gr

 Υλικά
  • 250γρ άγρια μανιτάρια
  • 2 κούπες ρύζι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 μικρά κρεμμύδια
  • 1 φλυτζανάκι βαλσάμικο ξύδι ή κρασί λευκό
  • αλάτι, πιπέρι και βασιλικό
Οδηγίες:
  • Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και αφού έχει κάψει το λάδι ρίχνουμε τα μανιτάρια να τσιγαριστούν.
  • Μόλις φύγουν τα υγρά των μανιταριών προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα.
  • Αφού τσιαγαριστούν και ροδίσουν προσθέτουμε το ρύζι ανακατεύοντας συνέχεια για να μη μας κολλήσουν.
  • Στη συνέχεια τα σβήνουμε με το βαλσαμικό ξύδι ή το κρασί και προσθέτουμε 6 κούπες χλιαρό νερό και τ' αφήνουμε να σιγοβράσει έως ότου ρουφήξει τα υγρά του.
  • Προσθέτουμε πιπέρι, αλάτι και τριμμένο βασιλικό και το αφήνουμε όλο μαζί να βράσει.  

Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 10034
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 04-02-2010 12:22
 
Μμμμ!!! Ωραίο μου ακούγεται το σκορδάκι σε συνδυασμό με τα μανιτάρια και το κρασάκι θα το τιμήσω οποσδήποτε κυρία Αρετή μου :p
 
marylou
2. 04-02-2010 23:31
 
Πραγματική νοστιμιά. Θα συνοδεύσει σύντομα καποιο κρεατικό μας
 
mariaZ

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 03/02/10 )