Υλικα - 1 κιλο γαλοπουλα (μπουτι)
- 1 κιλο χοιρινο (μπουτι)
- 4 κοκκινες πιπεριες
- 4 πρασινες πιπεριες
- 4 ντοματες
- 350g πεκορινο (σε κομματια)
- 2 σκελιδες σκορδο
- 1 ποτηρι κρασιου λαδι
- 1 ποτηρι κρασιου κρασι
- αλατι-πιπερι-ριγανη
Εκτέλεση - Πλενουμε καλα το κρεας και το βαζουμε στη γαστρα με ολα τα λαχανικα (ντοματες, πιπεριες σε ροδελες)
- Περιχυνουμε το λαδι και το κρασι και το ψηνουμε στους 180-200 βαθμους για 2 ώρες.
Καλη επιτυχια!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 9155 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |