Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Χοιρινές μπριζόλες ή ψαρονέφρι (αντρεκότ) με σάλτσα μήλου
Χοιρινές μπριζόλες ή ψαρονέφρι (αντρεκότ) με σάλτσα μήλου Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Τρίτη, 09/02/10
Υλικά (για 6 μερίδες)
  • 1 ψαρονέφρι ή μπριζολίτσες χοιρινές.
  • 4 μήλα
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κουταλιά σούπας τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
  • 4 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού
  • 3 κουταλιές σούπας μαύρη ζάχαρη
  • λίγη κανέλα και τριμ μοσχοκάρυδο
  • 1 φλιτζάνι λευκό κρασί
  • 1 φλιτζάνι ζωμό κρέατος ή κοτόπουλου
  • 2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
  • αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
  • Καθαρίζω τα μήλα και τα κόβω κυβάκια, και τα περιχύνω με χυμό λεμονιού για να μην σκουρύνουν.
  • Ψιλοκόβω το κρεμμύδι και τρίβω το σκόρδο.
  • Σοτάρω το κρεμμύδι και το σκόρδο το τζίντζερ και τα μήλα σε δυνατή φωτιά για 4-5΄,
  • Σβήνω με το κρασί και προσθέτω ζωμό την ζάχαρη την κανέλα και το μοσχοκάρυδο και αλατοπιπερώνω την σάλτσα.
  • Ανακατεύω για να πολτοποιηθούν τα μήλα και την σερβίρω με ψητές μπριζόλες ή ψαρονέφρι.

Συνοδεύω με μοσχοφίλερο!!!

Καλή όρεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 6015
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 11-02-2010 14:55
 
Πολύ ωραίο!!!α το δοκιμάσω!!
 
Marinaki
2. 14-02-2010 23:34
 
Τι διαβάζω απόψε!!! Ααχχ, ξερογλείφομαι..... Θα το δοκιμάσω σίγουρα!! Ευχαριστούμε, pastaflora!!! :)
 
Pan

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 10/02/10 )