Υλικά - 750 γρ. φέτα (εν λευκώ με λιγότερα λιπαρά) ή όποια άλλη φέτα θέλετε
- 2 φλ. τσαγιού γάλα με 2% λιπαρά
- 4 φλ. τσαγιού αλεύρι ολικής άλεσης
- 1/2 φλ. τσαγιού λάδι
- 2 αυγά
Εκτέλεση - Χτυπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με την τριμμένη φέτα
- Μετά προσθέτουμε το λάδι, το γάλα και το αλεύρι και ρίχνουμε και κάμποσο πιπέρι (αν θέλουμε και αλάτι ανάλογα με την φέτα που θα βάλουμε)
- Λαδώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε τον χυλό που έχουμε φτιάξει
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς αέρα για περίπου 40 λεπτά
Καλή όρεξη Προσθήκη ως Αγαπημένο (13) | Εμφανίσεις: 10485 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |