Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ζαχαροπλαστική - Άλλα γλυκά arrow Τριγωνάκια με αμύγδαλα και φουντούκια
Τριγωνάκια με αμύγδαλα και φουντούκια Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από sardelaki   
Τρίτη, 09/02/10
nussecken_400
Υλικά:
  • 300γρ. Αλεύρι
  • 1κ.γ. μπέικιν
  • 130γρ. Ζάχαρη
  • 1 βανίλια
  • 2 αυγά
  • 130γρ. Μαργαρίνη
  • 7 κ.σ. μαρμελάδα βερίκοκο
Για το σιρόπι:
  • 100γρ. Ζάχαρη
  • 250γρ. Βούτυρο
  • 2 βανίλιες
  • 4 κ.σ. νερό
  • 200γρ. Φουντούκια
  • 200γρ. Αμύγδαλα
Εκτέλεση:
  • Παίρνουμε το αλεύρι, το μπέικιν, την ζάχαρη, την βανίλια, τα αυγά και την μαργαρίνη και φτιάχνουμε την ζύμη και την απλώνουμε σε ένα ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα και αλείφουμε με μαρμελάδα.
  • Παίρνουμε μία κατσαρόλα για να ετοιμάσουμε το σιρόπι. Λιώνουμε το βούτηρο και προσθέτουμε την ζάχαρη, τις βανίλιες, το νερό και το αφήνουμε να πάρει μία βράση. Έπειτα προσθέτουμε τα φουντούκια και τα αμύγδαλα (τα οποία έχουμε περάσει στο μπλέντερ) και τα στρώνουμε πάνω από την μαρμελάδα.
  • Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

Όταν κρυώσει καλά κόβουμε σε τριγωνάκια κι αν θέλουμε τα βουτάμε σε κουβερτούρα!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 3070
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (7)
1. 13-02-2010 19:07
 
Φανταστικα σαρδελακι μου!!Αχ δεν εισαι και κοντα να με κερνουσες ενα!!
 
margarita79
2. 13-02-2010 19:22
 
Καταπληκτική συνταγή! Μπράβο!
 
vago
3. 13-02-2010 19:33
 
Καλέ τι τέλεια παρουσίαση είναι αυτή? ΕΥΓΕ
 
ekaterini
4. 13-02-2010 20:21
 
να σας στείλω καλέ κορίτσια με κουριερ :grin
 
sardelaki
5. 13-02-2010 21:40
 
Ουάου!!! Τέλεια σαρδελάκι τα τριγωνάκια σου θα τα δοκιμάσω :p ... πέτα και απο εδώ κανένα :grin
 
marylou
6. 14-02-2010 21:12
 
Καταπληκτικά!!! :)) Εύγε!!!
 
Pan
7. 15-02-2010 19:03
 
Ωραία ιδέα για κέρασμα, σαρδελάκι :zzz  
Θα τη δοκιμάσουμε...
 
Flora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 10/02/10 )