Υλικά: - 4 μπανάνες
- Ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι
- 2 κ.σ. μαύρο ρούμι
- 50γρ. μαύρη ζάχαρη
- 30γρ. βούτυρο
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε φέτες. Τις τοποθετούμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Περιχύνουμε με το χυμό πορτοκαλιού και το ρούμι, πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και το ξύσμα. Κόβουμε το βούτυρο σε κυβάκια και τα σκορπάμε πάνω από τις μπανάνες.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
Σερβίρονται με παγωτό ή κρέμα σαντιγί. Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 8073 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |